Minden jog fenntartva - Lora kutyakozmetika - szegedi kutyakozmetika
Szlávy-Kovács Laurának hívnak, 1989.04.12-én születtem Budapesten. Régen 21 állatot tartottam egyszerre. Hüllők, madarak és rágcsálók. Egy 6 négyzetméteres panellakás kis szobája át lett alakítva állatszobának. Az összes állatom szabadon mozoghatott, repülhetett. Csodálatos élmény volt velük együtt élnem. Mindig is rajongtam a rágcsálókért. Főleg a degukért. Családi tragédia következtében meg kellett válnom az állataimtól. Jelenleg van egy angol cocker spániel kennelünk (La Scale kennel), kitűnő vérvonalú, többszörös champion és vadászvizsgás kutyákkal. Az egészséges utódok és a jól szocializáltság nagyon fontos számunkra.

Azért választottam ezt a szakmát, mert annál jobb dolog nincs a világon, ha az ember azzal foglalkozhat, amibe szerelmes: kutyák!

Szeretnék olyan vendégkört kialakítani, akik jó szájízzel adják tovább a híremet. Szeretettel várok, minden kutyát mérettől és fajtától függetlenül.


Üdvözlöm a Lora kutyakozmetika oldalán!

Szeretettel üdvözlök mindenkit az oldalamon. Az alábbiakban elolvashatják a történetemet, valamint a kutyakozmetikámról egy-két soros tudnivalót.
Míg kedvencük szépül a kozmetikában megvárhatják, vagy eközben elintézhetik dolgaikat. Közelünkben található a Napfény Park és az Árkád áruház is.

Minőségi (Double K) samponokkal és balzsammal dolgozom, fontosnak tartom, hogy a kutya szőrét megfelelő samponnal kezeljék.

Óriás testű kutyákat is vállalok, erre speciálisan kialakított elektromos emelőasztalom van és speciálisan rögzíteni tudom a kutyát, nehogy leessen és megsérüljön.

A kutyakozmetika a családi házunkon belül lett kialakítva, így nem jelent gondot, ha az elkészült kutyának várakoznia kell.

2003 óta tevékenyen részt veszek a kinológiai életben.
2007 óta van FCI által elismert kennel nevem "La Scale kennel".
10 éve végzem kutyáim kozmetikázását, majd elkezdtem kiállításra is felkészíteni, többszörös championátust értek el különböző országokban.
Specialitásom az angol cocker spániel de más kutyák kozmetikázását is végzem az alábbi eredményekkel:  Best In Show győztes, Klub győztes,  Fajtagyőztes, Fajtacsoport Győztes, Championok Championja, Tenyészcsoport győztes, Tenyészpár győztes, International Championok és Európagyőztes(pumi kan 2012).


2013-ban 2. helyezett lettem a magyar versenyzők közül a Double K kutyakozmetikai versenyen, ahol Baumann Anita FCI küllembíró és Csóka Krisztina bírált.

2014-ben a világ legnagyobb (Double K) Nemzetközi kutyakozmetikai versenyen  1. helyezett lettem Logan angol cocker spániel kutyámmal.